Hela Tyresö dansar

När butikerna stängt för kvällen och dragit ner sina jalusier, tändes torget upp med kulörta lyktor. Bord dukades ut från restaurangen intill torget och uppe på bron. Och den för kvällen uppbyggda scenen intogs av det anrika bandet Streaplers för riggning och soundcheck. På två timmar förvandlades Tyresö Centrum från en vanlig shoppinggalleria till danskväll och folkfest. Människor med förköpta biljetter släpptes in genom en av entréerna och slog sig ner vid dukade bord och intog kvällens meny. Därefter drog dansens virvlar igång och tempot drog inte av på takten, förrän klockan passerat stängning och vakten behjälpligt fick dansa de sista besökarna ut. Lite runt femhundra personer besökte Hela Tyresö Dansar. En efterlängtad nostalgitripp  blev succé!

 
 

Succè arkiv

Senaste nyheter