Åsa Dargren   

Hej!
Jag heter Åsa och jobbar huvudsakligen med uthyrning här på Optimal. Jag är marknadsekonom i botten och har en bakgrund inom försäljning och marknadsföring. Utomhusreklam har varit min specialitet, där har jag arbetat hos leverantörer som ARE-Bolagen och JCDecaux men också inom Mediebyråbranschen hos utomhusspecialisten Posterscope.

I min uthyrningsroll här på Optimal kan jag ta med mig erfarenheter vad gäller stadsbild, flöden, event, skyltning, observation mm. Den allra viktigaste erfarenhet jag har handlar dock om förståelsen för kunden och att göra affärer.

Just nu arbetar jag med uthyrningen i NorrteljePorten, Ersboda (Umeå), Vasa (Finland), Muraren och Bageriet (Sundbyberg) och Dagsmejan (Sollentuna), för att nämna några aktuella projekt. Under förra året jobbade jag bl a med City samt Atollen i Jönköping samt kvarteret Banken i Sundbyberg.
 
En uthyrning är sällan den andra lik och det är det som gör jobbet så inspirerande och roligt.  Det är också motiverande att jobba med vår uthyrningsprocess, driva affären framåt och få till ett avslut. Vi arbetar ju med många olika typer av uppdrag över hela landet, vilket gör att mitt jobb blir väldigt omväxlande.
En nöjd kund och en bra affär för båda parter är det jag brinner för och detta gör mig motiverad varje dag!
 
Ser fram emot att hitta en lämplig lokal åt er!