Angelica Chander


The only constant is change. De sa redan de gamla grekerna och är än mer aktuellt idag.

Jag heter Angelica och jag brinner för att utveckla platser så att de dels drar till sig nya människor och dels får de som bor och verkar på platsen att känna sig hemma. Jag vill vara med och utveckla moderna innovativa mötesplatser med fokus på att få både människor och näringsliv att trivas var dag och samtidigt ha riktning mot framtiden.  Jag vill också förvalta fastigheter och hitta nya sätt att maximera köpcentrum som framgångsrika platser för handel och upplevelser.

Jag är utbildad centrumutvecklare och har studerat på Folkuniversitetet Stockholms yrkeshögskoleutbildning för centrumledare.

På Optimal jobbar jag bl.a. på uppdrag från fastighetsägarna som centrumledare för Depot i Mantorp och Marknadsavnsvarig för Stationsgallerian i Uppsala. Att ha många bollar i luften sporrar mig att jobba intensivt och fokuserat. Med min breda utbildning i botten har jag en bra grund för att jobba med allt från kommunikation, marknadsföring, projektledning, hyresgästkoordination och kommersiell uthyrning till, förvaltning och affärsutveckling. 

Tidigare har jag jobbat som Serviceledare på SJ Snabbtåg och har en hög känsla för kundservice och en hel del skinn på näsan. Jag är en van problemlösare som kan prioritera och fatta snabba beslut. Mina erfarenheter från tåget som arbetsplats gör att jag är van att jobba i skarpt läge, under oförutsedda händelser och kan hantera kunder och deras förväntningar, utan att tappa fokus på företagets intresse.

Jag har jobbat i en coachande position och värderar högt att engagera och inspirera mina medarbetare till att utvecklas och maximera förtjänsten. Jag är mycket kommunikativ och inte rädd för att informera om svåra beslut. MIn specialietet är att kunna medla och få båda parter att mötas.