Angelica Chander
Konsult

070-380 42 25
Angelica.chander@optimalprogress.se

Jag heter Angelica och jag brinner för att utveckla platser så att de dels drar till sig nya människor och dels får de som bor och verkar på platsen att känna sig hemma. Jag vill vara med och utveckla moderna innovativa mötesplatser med fokus på att få både människor och näringsliv att trivas var dag och samtidigt ha riktning mot framtiden.  Jag vill också förvalta fastigheter och hitta nya sätt att maximera köpcentrum som framgångsrika platser för handel och upplevelser.

Jag är utbildad centrumutvecklare och kommunikatör och har studerat på Folkuniversitetet Stockholms yrkeshögskoleutbildning för centrumledare.

På Optimal jobbar jag bl.a. på uppdrag från Skandia Fastigheter som marknadsansvarig för St: Per- Gallerian i Uppsala. Att ha många bollar i luften sporrar mig att jobba intensivt och fokuserat. Med min breda utbildning i botten har jag en bra grund för att jobba med allt från kommunikation, marknadsföring, projektledning, hyresgästkoordination och kommersiell uthyrning till, förvaltning och affärsutveckling. 

Jag har jobbat i en coachande position och värderar högt att engagera och inspirera mina medarbetare till att utvecklas och maximera förtjänsten. Jag är mycket kommunikativ och inte rädd för att informera om svåra beslut. Min specialitet är att kunna medla och få båda parter att mötas.